Poslujte z nami

Promocijske vsebine

Imate rabljeno pohištvo ali ostalo opremo za dom, ki jih več ne potrebujete?

V Društvu REC vam ponujamo pomoč pri prodaji vašega pohištva in ostale opreme. Za uspešno poslovanje z nami sklenete komisijsko pogodbo.

Kaj je komisijska pogodba? Kdo je komisionar?

S komisijsko pogodbo se komisionar zavezuje, da bo za plačilo (provizijo) opravil v svojem imenu in za račun komitenta posel prodaje blaga. Komitent s podpisom pogodbe potrjuje, da je blago, ki ga bomo za vas prodali, vaša last. Komisionar je posrednik, samostojni trgovec, ki na željo komitenta proda blago, ki je last komitenta.

Kdaj prejmete kupnino?

Komitentu – naročniku posla, ki je hkrati lastnik blaga, ki je predmet prodaje, pripada po prodaji tega blaga kupnina. Prodajna cena blaga je sestavljena iz dogovorjene kupnine ter iz provizije, ki se pribije znesku kupnine. Kupnino za vaše prodano blago dobite v četrtem oziroma petem tednu v naslednjem mesecu, kot je bilo vaše blago prodano.

Na kaj morate biti pozorni, preden dostavite blago v našo trgovino?

Če gre za večje kose pohištva, nas prej kontaktirajte. Šele po predhodnem dogovoru nam ga dostavite. Če želite, da se pohištvo čim prej proda, naredite kvalitetne fotografije tega pohištva in nam jih pošljite ali na naš e-mail: drustvo.rec@gmail.com ali po telefonu (041 810 371). Sporočite nam mere pohištva in čim boljše opišite njegove sestavne dele.

Kaj vse vam še ponujamo:

Ponujamo vam tudi prenovo poškodovanega starejšega pohištva, ki ga želite ohraniti.

K nam lahko pripeljete pohištvo in drugo opremo, ki jih želite podariti.

Za vas izdelamo paletno pohištvo po vaših željah.