Zagon lastne proizvodne linije pohištvene opreme

Promocijske vsebine

V naši trgovini pomagamo prodajati rabljeno hišno pohištvo in drugo opremo za dom, še pred prodajo pa bomo poskrbeli za morebitne popravke in restavriranje pohištva, prav tako opravljamo servisne storitve popravil in restavriranje pohištva za potrebe strank. Dodatno razvijamo in zaganjamo novo podjetniško podjetje - proizvodnja lastne pohištvenega traku, ki nastaja kot ponovna uporaba odpadnih snovi in drugih kosov rabljenega, odpadnega materiala / blaga.

Izdelujemo paletno pohištvo, primerno za vrt, teraso v vseh zunanjih površinah. Je trpežno, zaradi oblazinjenih dodatkov udobno, prijetno in drugačno. Hkrati pa odlično na pogled in unikatno.

Proizvod, na katerega smo prav tako prsni, tako klopi, sestavljeni iz masivnega lesa v obložene z barvnim in zanimivim tekstilom. Primerne so kot komoda ali kot sedišče za preobuvanje. Primerna za predsobo ali kot manjši kos pohištva v spalnici ali otroški sobi.

Operacija  Iz recikliranega materiala do modnih dodatkov  sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v Evropski uniji (EU) Evropski sklad za regionalni razvoj.